« Det här är vad depression kan göra! » Detaljerna om « Top Gun »-stjärnans självupptäcktsresa som inte alla känner till

Folk kallade henne en av de hetaste kvinnorna i livet för 35 år sedan! 😮😍Det här är vad två skilsmässor och känslomässig turbulens har gjort med McGillis vars nya bilder du kan se i den här artikeln!😬👇

Kelly McGillis drizzling skådespelarkarriär hade upp- och nedgångar. Hennes genombrottsroll som verkligen var en framgång och gav honom övergripande berömmelse och erkännande var i « Reuben, Reuben » som nominerades till Academy Award.

Senare spelade hon en lysande huvudroll i storfilmen « Top Gun », varefter producenterna började erbjuda henne nya roller, vilket gjorde henne till en av de mest efterfrågade och eftertraktade filmstjärnorna i branschen.

Hennes skådespelarportfölj innehåller bl.a. « A Boy Called North », « The Cat Hunter », « At First Sight », « The Inner Cycle », « The Babe » m.fl. Till skillnad från många andra kändisar valde hon att inte genomgå någon plastikkirurgi och det är vad åldern har gjort med den ikoniska stjärnan.

Hon arbetade tidigare som teaterlärare och hennes roll på ett behandlingshem för missbrukare ledde senare till personliga problem och känslomässig turbulens, vilket naturligtvis inte gick henne förbi.

Efter två skilsmässor meddelade hon till slut att hon gifte sig med Melanie Leis och kallade sig lesbisk, men även deras förhållande slutade i uppbrott. Hennes självupptäcktsresa påverkade definitivt också hennes karriär i Hollywood.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet