« Djupa rynkor och slapp hud »: 76-åriga Goldie Hawn kritiserades hårt för sitt utseende i en bodysuit på semestern

Varken fansen eller hatarna kunde förbli likgiltiga när de såg Hawn i en bodysuit

Paparazzi hade turen att fånga en av de mest kända och framstående Hollywoodstjärnorna Goldie Hawn på semester. Medan den 76-åriga kvinnan njöt av sin tid där, spreds paparazzi-fotona över webben och orsakade uppståndelse.

Det finns ingen anledning att säga att den ikoniska skådespelerskan såg ganska åldrad ut, vilket inte alls är förvånande eftersom Hawn kommer att nå sitt åttonde decennium.

Många blev bokstavligen mållösa när de såg hennes djupa rynkor, slappa hud och andra åldersrelaterade förändringar. Vissa skyndade sig till och med att starkt råda henne att sluta bära sådana kläder eftersom de inte är acceptabla för kvinnor på 70-talet.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet