Makarna tröttnade på sin gamla eländiga garderob och förvandlade den till ett konstverk

Istället för att kasta bort sin gamla och tråkiga garderob gjorde hemmafrun om den till ett riktigt mästerverk! 😮👏 De överträffade allas förväntningar och visade upp slutresultatet som du kan se i den här artikeln! 👇👇👇

Dagens otroliga berättelse handlar om en familj som tröttnade på sin gamla och eländiga garderob. Mannen föreslog att han skulle kasta bort den, men hans fru hade andra planer. Hon bestämde sig för att göra om den istället för att köpa en ny.

Hon var övertygad om att de också borde ta hand om sin miljö och inte slänga bort den. Snart började hon arbeta. Färgen fick hon från Titanlux i Oceano Azul som hon tyckte skulle passa perfekt.

Innan hon började måla tog hon bort fanéret från ändarna och började slipa för att få en slät yta. Kvinnan markerade och fäste lister på skåpluckorna, vilket gav dem en unik charm och någon form av elegans.

Sedan målade hon listerna med en smal pensel och täckte den resterande ytan med en roller. För att få en jämn färg bestämde hon sig för att applicera två lager.

För att ge ytan ett långvarigt skydd lackerade hon skåpet med transparent matt lack, vilket lyckligtvis fungerade. Detta var dock inte slutet ännu. Hon klädde in garderobens bakre vägg med en snygg tapet och lät den försvinna.

Det tog henne inte mer än sex dagar att slutföra hela restaureringen. Från en tråkig och eländig garderob förvandlades den till ett konstverk eller ett mästerverk. Allt som allt spenderade hon 85 dollar.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet