« Han förlorade en riktigt vacker kvinna! » Kevin Costners ex-fru såg åtråvärd ut på stranden i en snygg bikini

Efter dessa bilder kommer Kevin definitivt att ångra att han bröt upp med henne! 😭😒 Paparazzi fångade ex-fru till en berömd skådespelare i en bikini som förvånade även honom 🔥😱

Vi vill påminna dig om att rättegången angående egendom i Kevin Costner-familjen fortfarande pågår․ Nyligen beslutade hans ex-fru Christine Baumgartner att ta en paus med sina barn på Hawaii. Paret har två söner och en dotter.

Den 49-åriga kvinnan fotograferades av paparazzi när hon gick längs stranden i en bikini. Hennes felfria kropp och otroliga skönhet vann verkligen internetanvändarnas hjärtan. Mamma och hennes barn njöt av att simma och delade stunder fyllda med skratt.

Fans berömde hennes val av baddräkt och berömde hennes vackra figur. Paret säljer sin herrgård på 145 miljoner dollar, och medan affären pågår kan Christine bara ta med sig sina personliga föremål. Men oenigheter uppstod och Kevin var besviken över de saker hon tog.

Enligt domstolsbeslutet måste Kevin betala 129 000 dollar per månad, vilket är något mindre än vad Christine bad om. Trots alla dessa problem utnyttjar familjen sin tid på Hawaii väl.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet