« Det borde vara olagligt att se så het ut vid 53! »: Så här ser Jennifer Lopez ut utan kosmetika

Lopez visade att även utan smink och en rörig knut kan en kvinna se fantastisk ut! 🫢💘 Kameralinser fångade kändisen strax efter gymmet! 🧐😲

Det är ingen överraskning att Jennifer Lopez är bland de mest attraktiva och önskvärda kändisarna på jorden. Under lång tid har hon betraktats som en stilikon vars varje modeval bokstavligen gör en sensation.

I dagarna har fotografer fångat ögonblicket och filmat den legendariska artisten i ormfärgade leggings och en matchande topp. Hon var inte sminkad och hade en rörig knut på huvudet. Även i en sådan avslappnad look såg hon underbar ut.

Ett antal nätverksanvändare tyckte dock att hon inte såg lika perfekt ut som hon gjorde tidigare och förklarade att hon helt släppte sig själv efter äktenskapet.

« Hur är det ens möjligt att se så vacker ut vid 53? », « Hon behöver ingen kosmetika för att se fantastisk ut! », « Vad fann han i henne? », « Det är omöjligt att ta ögonen från den här snyggingen! », « Har någon ringt efter en ikon? ».

Tycker du fortfarande att hon är vacker utan smink?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet