”Barbiedockor åldras också!” Så här har åldern och åren förändrat glamourens förgrundsgestalt Paris Hilton

Fansen blev besvikna över att se Paris Hilton! 😬😧 Allas favorit-Barbie har förändrats till oigenkännlighet! 🤭 Hennes försök att se yngre ut misslyckades när kameralinserna fångade verkligheten! 🧐😱 Du kan ta en titt på bilderna nedan och dela din åsikt!

Tro det eller ej, men Paris Hilton kommer snart att fira sin 43-årsdag. Man kan säga att hon har åldrats glamoröst och nu ser helt oigenkännlig ut för några av hennes lojala fans. Det verkar som om hon kämpar med att behålla sin ungdom och skönhet.

Hon är känd som en av de mest framgångsrika och inflytelserika amerikanska showbusiness-stjärnorna och ansågs inspirera även B. Spears och L. Lohan. Det är värt att nämna att hon brukade vara sinnebilden för glamour som miljontals människor avgudade.

Att döma av de senaste bilderna började fansen ifrågasätta om hon hade några skönhetsinjektioner eller plastikkirurgi för att förlänga sin ungdom och skönhet eller inte. Den tidigare prinsessan skiner naturligtvis fortfarande, men har förändrats mycket och det är naturligt.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet