”Ålder betyder ingenting för henne!” Den extremt åldrade looken hos skådespelerskan Hawn blev föremål för diskussioner

Fansen blev förskräckta när de såg 77-åriga Goldie Hawn i bikini! 😱😬 Fotografer missade inte chansen att fånga den äldre skådespelerskan i en bodysuit på stranden vars bilder du kan se i den här artikeln! 👇👇👇

Netizens åsikter om den anmärkningsvärda skådespelerskan var blandade när dessa skandalösa och provocerande foton nådde nätverket. Medan hennes lojala fans var snabba med att öppet stödja sin favoritfilmstjärna, kritiserade de andra hennes märkbart åldrade utseende.

Vissa tyckte till och med att hennes klädsel och beteende var helt oacceptabelt för hennes ålder och började ge Hawn rådet att äntligen acceptera sin ålder och sluta göra dem besvikna. Medan hennes självförtroende och karisma förblev helt densamma genom åren.

Hur tyckte du om skådespelerskans utseende på dessa uppriktiga foton?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet