”Skickar böner!”: Den legendariska skådespelerskan från James Bond-filmerna delade med sig av de senaste nyheterna om sitt tillstånd

Det här är vad den obotliga sjukdomen har gjort med Judi Dench! 😦😢 James Bond-skådespelerskan vägrar att ge upp och lämna biografen! 😮🤭

De flesta av er har förmodligen sett denna ikoniska skådespelerska från James Bond-filmerna. Oavsett hennes dåliga hälsa är hon fortfarande inte redo att lämna biografen. Den fruktansvärda sjukdomen har dock redan tagit ut sin rätt och hon kan inte ens läsa längre.

Hon har erkänt att det har blivit svårt för henne att stå ut på inspelningsplatsen, men hon gör ändå sitt bästa för att klara av det. Hon vägrar bestämt att ge upp och låta sjukdomen ta över.

För dem som inte vet det så har hon diagnostiserats med makuladegeneration, vilket är en fruktansvärd ögonsjukdom som oftast uppträder efter 50. Tyvärr går det inte att ändra på detta och det blir hela tiden värre.

Det är värt att nämna att hennes stora bidrag till filmindustrin knappast kan överskattas. Hennes roll i ”Den tredje hemligheten” gav henne berömmelse och ett allmänt erkännande och hennes roll i ”Shakespeare in Love” belönades med en Oscar.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet