”Pappas lilla ängel har vuxit upp!”: Så här ser Heath Ledgers enda arvtagerska ut idag

Ledgers enda dotter var 2 år när skådespelaren gick bort! 😢💔 Under hela denna tid höll hennes mamma henne borta från allmänhetens ögon men kameralinser har nyligen fångat den helt vuxna flickan! 🧐😮

Den här mannen hade alltid vetat att han skulle bli skådespelare, redan i sin tidiga barndom. Han såg det som sitt sanna kall och har hittills nått enorma framgångar. Många känner igen honom från ”10 saker jag hatar med dig”.

Under inspelningen av filmen träffade han sin stora kärlek M. Williams. Deras kärlekshistoria utvecklades snabbt och de fick till och med en dotter som fick namnet Matilda.

Skilsmässan från Michelle hindrade honom inte från att vara en hängiven och omtänksam far. Han kunde inte ta henne till skolan och leda henne till altaret eftersom han oturligt nog hittades död i sin lägenhet när Matilda bara var 2 år.

Hennes mor gav henne istället bekymmerslösa barndomsår långt borta från allmänhetens blickar. Därför vet man inte så mycket om henne och det är sällan man hittar bilder på henne på nätet. Flickan är nu 17 år och bor tillsammans med sin mamma, sin man och sin bror.

Hon glömmer dock inte bort sin far och besöker ofta sina släktingar på hans sida.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet