”De är som bröder för varandra”։ sällsynta bilder av Tom Cruise med sin son har visats på nätverken

Pojken växte upp och blev populär! 😳🤩 Så här ser Tom Cruises son ut i sällsynta familjebilder som har väckt uppståndelse bland fansen 💘😱

Tom Cruise bestämde sig för att organisera ett möte med sin son Conor Kidman Cruise under premiären av filmen ”Mission: Impossible-Dead Reckoning Part one” i New York. Conor var tillsammans med Toms syster Lee Ann den dagen.

Han hade på sig vardagskläder, som bestod av en grå T-shirt, blå byxor och sneakers. Conor blev känd tack vare sin fiskeblogg på sociala nätverk.

Efter sådana foton började internetanvändare diskutera en sådan oväntad familjeåterförening. För fans var detta naturligtvis en sällsynt familjeutflykt. Conor är Toms adopterade son med Nicole Kidman. Förutom deras son har de också en dotter som heter Bella.

Efter kändisparets skilsmässa bodde barnen kvar hos sin far och hade mycket lite kontakt med Nicole․ Men åren gick och till slut förbättrades deras relation. Tom undviker alltid att gå på offentliga evenemang för att undvika att träffa Nicole, vilket är anledningen till att han inte var på Oscars 2023.

Vi vill påminna er om att Tom Cruise har en 17-årig dotter som heter Suri från Katie Holmes. Suri bor med sin mamma som gömmer sin dotter från allmänheten․.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet