« Han hjälpte henne till och med att fixa örhängen »: Leonardo DiCaprio var med en toppmodell på dansgolvet, vilket gjorde ett stänk

DiCaprio vill inte sluta! 🤨 Den här gången föll den välkända modellen i hans « nät » 😮 Paparazzi visade hur sött och passionerat de pratade och dansade tillsammans 😳😱 Det blev en orsak till diskussioner 🤐
Nyligen ser vi ofta den berömda skådespelaren vid olika evenemang. Han deltog i Coachella musikfestival och Neon Carnival-festen på Thermal. Det mest intressanta var den sista festen under vilken DiCaprio var med toppmodellen Irina Shayk. De sågs tillsammans, pratade med varandra och dansade tillsammans.

Till en början var allt bra, men när DiCaprio fixade hennes örhängen blev det för mycket. Allt detta orsakade diskussioner bland internetanvändare, vissa blev förvånade eftersom det finns en åldersskillnad. Och många ansåg dem vara ett väldigt sött par.

Festen slutade, men Irina fortsatte att överraska fans och publicerade en otrolig fotografering på sociala nätverk. Irina och DiCaprio sågs tidigare tillsammans på en fest för bilmärket Polestar.

De känner varandra genom Bradley Cooper. Han är en nära vän till DiCaprio och far till hans dotter Shayk.

Men en annan överraskning är att det finns rykten om att DiCaprio dejtar den brittiska TV-presentatören Maya Jama. De har till och med lagt märke till hur han går på dejter med henne och ger henne blommor.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet