« Vem fick den genetiska jackpotten? » Så här ser mamman till de två modegiganterna Bella och Gigi Hadid ut

Alla pratar om Gigi och Bella Hadid, men har du någonsin sett deras mamma? 🤔🧐 Runway-stjärnan visade sin mamma och nu är alla kär i henne! 🫠😍 Se hur hon ser ut i den här artikeln! 👇👇👇

Det finns förmodligen ingen som inte känner till dessa två modeikoner som, trots sin relativt unga ålder, redan har uppnått enorm framgång och stora karriärhöjder och etablerat sin oersättliga roll i den stora modevärlden.

Det är dock bara ett fåtal som har sett deras mamma. Här är Yolanda Hadid som själv kan skryta med att ha erfarenhet från underhållningsbranschen och tidigare arbetat som modell. När vi tittar på henne blir det tydligt varför hennes arvtagerskor är så charmiga.

Tro det eller ej, men hon är redan 59 år. Att säga att hon inte ser ut som sin ålder är inget att säga om. Hennes tidlösa skönhet och oförgängliga charm gör att ingen kan motstå och inte bli kär i henne.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet