« Det är bäst att gifta män inte ser det här! » Belluccis dotters provocerande look för en tidning gick inte obemärkt förbi

Deva Cassel gjorde något som fansen inte var redo för! 😲🫣Arvtagerskan till den ikoniska italienska filmstjärnan stormade nätverket i sin avslöjande bild utan bh som du kan se i den här artikeln!👇

Den unga arvtagaren till den italienska filmlegenden har redan uppnått stor framgång och övergripande popularitet i den stora modellvärlden och har inga planer på att sluta. Deva tros allmänt överträffa sin mor i skönhet, men åsikterna varierar mycket.

Den berömda modellen deltar ofta i provokativa fotograferingar och upphör aldrig att överraska sina lojala fans vars antal redan överstiger flera miljoner. För dem framstår hon som en gudinna vars felfria skönhet är något utöver det vanliga.

En av hennes senaste bilder var i svart kavaj och utan underkläder, vilket snabbt skapade stor uppståndelse. Hennes livfulla makeup gick inte heller obemärkt förbi. Att säga att hennes sofistikerade image imponerade på de flesta nätanvändare är inget att säga.

Men en liten del ansåg ändå att hennes image var för pikant och oacceptabel för hennes ålder.

« Var det någon som efterlyste en ikon? », « Hur kunde Bellucci låta henne bära det här? », « Skönheten som stal mitt hjärta för alltid », « Hon tog det bästa från sin ikoniska mamma! », « Ett av de mest bortskämda kändisbarnen, enligt min mening ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet