« Den här gången var hon helt naken »: Bruce Willis och Demi Moores dotter gjorde succé i en nakenfotografering

Bruce Willis och Demi Moores dotter Rumer Willis återskapade sin mors ikoniska utseende från 31 år sedan 🫣 Rumer blottade nästan allt framför kameran under en fotografering 😲🤐 Vissa försäljningsställen tyckte att omslaget var för provocerande och censurerade det 🫢

Rumer Willis, dotter till Demi Moore och Bruce Willis, bestämde sig för att delta i en unik och attraktiv fotografering. Den här gången, utan att tänka två gånger, återskapade hon bilden av sin mamma från 31 år sedan. Vi vill påminna dig om att Rumer förväntar sig sitt första barn.

Den 34-åriga skådespelerskan deltog i en fotografering för NakedCashmere-kampanjen. Hon var i förföriska kläder. Rumer exponerade hela sin kropp framför kameran. Hon täckte bröstet med en brun filt, tittade bort och strök sig över magen. Sedan ställer hon sig upp till sin fulla längd och täcker sina nakna lår med en ljus filt.

Fotosessionen utfördes av den berömda fotografen Anna Leibovitz. Hon är känd för sina unika porträtt av stjärnor. Det fanns dock försäljningsställen som tyckte att omslaget var för provocerande.

De säger att Demi Moore har blivit ett verkligt exempel på en naken gravid fotografering. Hon följdes av Mariah Carey, Britney Spears och Cindy Crawford. Trots kontroversen var Rumers fans mycket glada över att se hennes bilder. De berömde henne för att hon älskar naturlig skönhet.

Fotograferingen visar hur orädd Rumer är som kvinna. Med sitt val hävdar hon att hon är redo att följa i sin mors fotspår. Fansen är mycket glada över detta och vill att Rumer ska välja vägen till en mamma. De ser fram emot födelsen av ett barn.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet