« Ser ut som en anorektiker »: Jessica Simpson lost weight after her third child and become a cause for concern

Vad hände med den forna skönheten? 😳 Trebarnsmamman Jessica har gått ner så mycket i vikt att hon går på gatorna som ett riktigt skelett💀 »Allt som finns kvar är hud och ben, det är allvarligt », fansen oroliga 😲🫢
Jessica Simpson blev mamma för tredje gången. Efter sitt tredje barn hade hon förändringar i vikt, vilket orsakade oro för fansen. Paparazzi såg henne på flygplatsen med sin man i New York. Hon bar läderbyxor med hög midja. Hon hade på sig en smaragdjacka och en svart topp. Svart färg betonade väl hennes smala figur.

Fans trodde att något var fel med hennes hälsa eftersom hon ser väldigt tunn ut. Detta utseende efter graviditeten väcker oro för hennes hälsa. Hennes kläder hänger fritt på henne och hon går som ett riktigt skelett. Inte en droppe av tidigare skönhet återstod. För många fans förlorade hon för mycket vikt.

Simpson bestämde sig för att svara på alla fansens frågor och uppgav att hon mår bra och känner sig frisk. Hon rådfrågade en nutritionist för att förbättra sina hälsosamma matvanor. Hon känner sig yngre och nu ännu bättre än tidigare. Enligt Jessica kan hon bära alla kläder från sin garderob och hon gillar allt.

Även om hon försäkrade alla om att hon mår bra, tror många fans fortfarande inte och tror att viktminskning allvarligt kan påverka hennes hälsa.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet