« Från Chasity till Chaz! »: Legendariska Chers arvtagerska blev en man och bytte namn till Chaz

När man tittar på Chers 52-åriga son är det svårt att tro att han föddes som flicka 🤔🧐

Ingen kommer kanske att fråga vem den här kvinnan är eftersom hennes namn är välkänt över hela världen och hennes oersättliga roll i branschen knappast kan överskattas. Hennes äldste son är 52-årige Chaz.

Endast ett fåtal vet att hennes äldsta arvinge faktiskt föddes som flicka. Det var först senare som hon kunde byta namn och allt för att bli en man vars kropp var närmare henne. Så från Chasity blev hon Chaz.

När man tittar på hans bilder nu kan man knappast tro att han faktiskt föddes som flicka och först senare bestämde sig för att bli man. Det är svårt att föreställa sig att han en gång i tiden var en söt flicka.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet