« Tonade magmuskler och tunn midja »: Natalie Portman har valt en djärv outfit med spets och lämnat fansen mållösa

Alla ögon var riktade mot Natalie Portmans perfekta figur! 😱 Fansen reagerade positivt på de sällsynta bilderna 😍 Vissa kallade Portman för sin « största Hollywoodkärlek » 🫣💘

Natalie Portman har alltid glatt sina fans med sin felfria figur․ Den här gången var hon på ett foto vid poolen i en minidress med ett rovdjurstryck. På ett annat foto bar hon en spetsdräkt: topp och lång kjol med platåsandaler․ Den här gången var hon på balkongen och visade upp sina tonade magmuskler och smala midja.

Fansen var mycket glada över att se dessa sällsynta bilder av Portman, och vissa kallade henne den mest attraktiva kändisen. « Den största Hollywood-kärleken », skrev fansen․

Portman sa också att hon verkligen älskade sin roll i Luc Bessons film « Leon », och erkände att det fanns några pinsamma ögonblick i den.

Hon meddelade att Besson inte var skyldig․ Minns att Besson var inblandad i en stalkingskandal 2018․ Portman uppgav att hon aldrig kände dåligt beteende när hon arbetade med honom. Hon tackade till och med Besson för att ha spelat en avgörande roll i hennes skådespelarkarriär.
Portman är förvånad över hur Besson kan anklagas och tillade att det inte finns några konstiga tecken på hans beteende.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet