« Bara inte en skilsmässa den här gången »: fans är förvirrade över att Jennifer Lopez och Ben Affleck är på väg att skilja sig

Fans är inte redo för sådana förändringar! 😱🫢 En allvarlig konflikt mellan Lopez och Affleck kan leda till en eventuell skilsmässa 😳 Men slutligen vad är orsaken? 🤔

Den senaste konflikten mellan Jennifer Lopez och hennes lagliga make Ben Affleck har blivit en anledning till oro för alla fans.
Enligt en insider är situationen mer komplicerad än Lopez fans kan förvänta sig. Det visade sig att makarna hade en allvarlig konflikt som kan leda till allvarliga konsekvenser.

Ben är redan en 50-årig man, till och med tre år yngre än Jennifer, men han är en lugnare person till sin karaktär jämfört med Lopez, som är känd för sin positivitet och energi. Jennifer är en mycket målmedveten och självutnämnd kvinna. Hon strävar alltid efter mer i sitt arbete och i sitt privatliv.
Ben, jämfört med Lopez, undviker alltid stress. Det visar sig att en krävande och mycket energisk fru bor bredvid en lugn man. Ben uppfostrar också sina tre barn från sitt tidigare äktenskap med Jennifer Garner, liksom Jennifers tvillingar.
Men Jennifers affärssatsning kan komplicera deras förhållande. Hon övertalade sin man att arbeta med henne på filmen « Unstoppable » i huvudrollen och som producent. Men under förberedelserna inför inspelningen uppstod problem och de började gräla allt oftare.

Tydligen kan detta gemensamma projekt förstöra deras förhållande, precis som det hände med Angelina Jolie och Brad Pitt efter deras gemensamma film « By the Sea ».
Under Grammy Awards märkte folk Afflecks missnöjda ansikte bredvid sin fru. Senare såg paparazzi paret gräla när Ben smällde i bildörren i frustration. Efter det lät nästa dispyt inte vänta på sig․ De grälade på premiären av filmen « Mother ».

Paret kämpar för att lösa sina äktenskapliga problem. Ingen är redo för det faktum att den en gång så underbara kärlekshistorien mellan Ben och Jennifer kan sluta illa․

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet