« Likhet som till och med skrämmer! » Janet Jackson gjorde succé med sitt framträdande på « Bal de la Rose »

Vad skulle Jackson tänka om han såg det här? 🧐😳 Den legendariska popsångarens syster Janet fortsätter att förvåna alla med sin otroliga likhet med sin avlidne bror! 😱 Se hur Janet ser ut nu i den här artikeln! 👇👇👇

Namnet på denna legendariska och berömda artist är känt över hela världen. Michael Jackson bar välförtjänt titeln « The King of Pop » och hans betydande bidrag till underhållningsindustrin kan knappast överskattas.

Man kan säga att han förändrade popmusikens värld och att en ny era inleddes med honom. Men en sak som många inte gillade med honom var hans besatthet av plastikoperationer. Han genomgick dussintals av dem och förändrade sina drag radikalt.

Han ändrade sin haka, näsa, läppar, ögon och kindben och förvandlade sig själv till en helt annan person. Under en lång tid bar han till och med en mask, förmodligen för att dölja de misslyckade operationsresultaten.

Det är inte längre någon hemlighet att han också ändrade hennes hudfärg på grund av ett sällsynt hudtillstånd. Idag är det systern till den bortgångne popmusikern som tros imitera honom. Till allas förvåning blev hennes näsa mycket mindre och hennes hud ljusare.

Det är värt att nämna att hon gjorde sin scendebut vid 7 års ålder i Las Vegas tillsammans med sina syskon. Hon gav framgångsrikt ut 11 album. När det gäller hennes privatliv gifte hon sig med musikern James DeBarge vid 18 års ålder men skilde sig sedan.

Senare gifte hon sig igen och fick ett barn. Men även detta förhållande slutade i uppbrott. Under hela denna tid kunde hon gå ner 50 kilo och normalisera sin vikt.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet