« Deras son är redan 26 » Tom Cruise och Nicole Kidmans son vinner sina föräldrars fans hjärtan flera år senare

Tiden flyger förbi! 😱😵‍💫 This så ser Tom och Nicoles adopterade son ut vid 26 års ålder, som stannade hos sin far efter föräldrarnas skilsmässa och förblev trogen hans preferenser 💘😊

Tom Cruise och Nicole Kidman fortsätter att vara ett av de mest bedårande paren i Hollywood. Deras otroliga kärlek blev ett exempel för alla, som visade hur ungdomliga kärleksrelationer borde vara.

Paret ville inte ha några egna barn, så de adopterade två fosterbarn. Barnen, som fick namnen Isabella och Connor, fick en lycklig barndom omgivna av deras kärlek.
Men ibland går inte allt som man tänkt sig. Ett ungt par bestämde sig för att ansöka om skilsmässa․.

När pojken var 6 år gammal skilde sig hans föräldrar. Kidman åkte till Australien och lämnade man och barn bakom sig. Några år senare gifte hon sig och hade därefter ingen kontakt med sin exmake och sina barn. Så de stannade kvar hos sin far, som inte lämnade dem och bestämde sig för att uppfostra dem.
Barnen förblev hängivna till Scientology, som tydligt imiterade sin far.

Cruise är passionerad för Scientology, vilket var anledningen till hans uppbrott med Kidman.
Det finns rykten om att Cruises andra fru Katie Holmes också bröt upp med honom av denna anledning. Tom förblir dock en underbar far för sina barn. Han försöker hålla barnen borta från allmänheten, så de visar sig nästan aldrig offentligt och det är inte mycket som är känt om dem.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet