« Sötheten överbelastad! »: Miss World 2020 delade exklusiva bilder av sin lilla arvtagerska

Priyanka Chopra avslöjar äntligen ansiktet på sin dotter och smälter fansens hjärtan! 🫠💘Så här ser arvtagerskan till Bollywood-idolen ut! 🧐😍

Har du redan sett den lilla arvtagaren till denna Bollywood-skådespelerska? Den enastående stjärnan har nyligen delat några exklusiva bilder av sin dotter och glädjade alla sina följare. Inte alla vet att barnet var tvungen att stanna på intensivvård.

Hela saken är att hon föddes tre månader för tidigt och tillbringade inte mindre än 100 dagar under ständig övervakning av läkare.

Nyligen har den firade och framgångsrika skådespelerskan gjort offentligt framträdande för ett speciellt tillfälle – hennes man och bror fick sina egna stjärnor på Hollywood Walk of Fame.

Den lilla flickan var klädd i en beige jacka och en matchande kjol. Hon hade också fått ett sött blomsterbandage på sitt lilla huvud och såg bedårande ut.

« Priyankas kärlek till henne känns även genom skärmen! », « Vilken tur hon har som har så storhjärtade föräldrar! », « Det är långt ifrån alla som har så coola föräldrar. Kom ihåg det! ».

Att säga att läkarna mirakulöst räddade hennes liv är inget att säga. De gjorde sitt bästa och kunde till slut ge den lilla sötnosen en andra chans att leva.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet