« En ny romans! »: Cassel slösade ingen tid utan hittade en ny snygg flickvän efter skilsmässan

Kameralinser fångade Vincent Cassel och hans nya älskarinna passionerat kyssa varandra! 😲🤭Efter dessa bilder förstår folk nu varför skådespelaren valde henne! 😍👏

Det har redan blivit känt att den här kända och framgångsrika franska skådespelaren har hittat ny kärlek kort efter sin skilsmässa från den unga modellen som han har ett litet barn med. Kameralinser har nyligen fångat paret på stranden.

« Vilket vackert par! », « Avundsjukan tystnar! Han hittade äntligen sin sanna kärlek », « Ingen tvekan, han har en god smak när det gäller kvinnor! », « Jag är mer än säker på att han snart kommer att lämna henne också! ».

« Han valde att inte slösa bort tiden och hittade en ny, medan Tine fortfarande är sårad », « Så snabbt han byter flickvän! », « Jag är inget fan av den här skådespelaren, men han har verkligen bra smak för kvinnor ».

Dela med dig av dina ärliga tankar med oss! Gillar du det här paret?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet