« Allas favorit Pretty Woman är inte densamma! »: Den helt nya bilden av Roberts väckte frågor

Fansen kände knappt igen sin favorit Pretty Woman med sin helt nya bild 😲🥰

Helt plötsligt och till allas stora förvåning har « Pretty Woman »-stjärnan, som alltid har varit « konservativ » och har varit för att acceptera naturlig skönhet, nyligen ändrat sin image till oigenkännlighet.

Många kunde inte tro sina ögon och kände till och med knappt igen sin favoritskådespelerska. Hon anlände till evenemanget för varumärket Chopard med en lång smäll och vågor. Det är känt att en av stylisterna som hjälpte henne att ändra sin image var S. Normant.

Men långt ifrån alla var nöjda med hur den legendariska filmstjärnan hade förändrats. Vissa ansåg att hennes nya frisyr fick henne att se enklare och mindre attraktiv ut.

Vissa hävdade att hon nu såg ut som en helt annan person och undrade vad hon gjort med sig själv. Hennes nya image kan bero på att hon äntligen har funnit frid och att hennes förhållande till sin man nu är bättre än för några månader sedan.

Makarna kunde rädda sitt äktenskap och har nyligen firat 10-årsdagen av sitt giftermål.

Trots sin ålder visar hon fortfarande entusiasm för att medverka i filmer och ett av hennes senaste verk är « Ticket to Paradise ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet