« När plastikkirurgerna gick för långt! »: Kamerorna fångade en märkbart åldrad Meg Ryan

Det här är vad ålder och plastikoperationer har gjort med Ryan! 😬😲 Varken fans eller hatare kunde hålla tyst och inte kommentera hennes åldrade utseende! 🧐😳

På de nya paparazzibilderna kände fansen knappast igen skådespelerskan. Sättet hon har förändrats låter ingen ensam hålla tyst. Enligt vissa ser den 61-åriga filmstjärnan 20 år äldre ut och har åldrats avsevärt de senaste åren.

Som många andra stjärnor i showbusiness har hon inte accepterat naturligt åldrande och har genomgått otaliga operationer. Därför är det ingen överraskning att hon har åldrats till oigenkännlighet.

På grund av hennes avsevärt förändrade utseende vill regissörer och producenter inte längre samarbeta med henne och hon får få erbjudanden. De senaste « ärliga » bilderna på filmstjärnan kom som en besvikelse även för fansen.

« Jag kände knappt igen henne på de här bilderna », « Vad tiden har gjort med denna ikoniska skönhet! », « Ingen blir yngre, sluta kritisera henne! », « Det är dags att besöka en skönhetssalong! ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet