« Dr House är inte densamma! » Så här ser Hugh Laurie ut och lever flera år efter den medicinska dramaserien

Fansen var inte redo att se Dr House med ett buskigt skägg och grått hår! 😲😬 Skådespelaren som krossade många hjärtan då har märkbart åldrats vars nya bilder du kan se i den här artikeln! 👇👇👇

Att säga att det medicinska dramat « Dr. House » var en framgång som fängslade miljontals tittare är inget att säga. Detta är inte bara tack vare handlingen och den intrig som berättelsen kontinuerligt höll, utan också skådespelarnas briljanta skådespeleri.

Den som på ett utmärkt sätt gestaltade huvudrollen var Hugh Laurie. Hur förvånande det än kan verka fick han 250 000 pund per avsnitt, vilket förklaras av att serien blev enormt populär över hela världen.

Efter den fantastiska serien fortsatte han sin karriär med att delta i olika TV-program och uppträda som musiker. Han har framgångsrikt bevisat sin konstnärliga mångsidighet genom att visa att hans talang inte är begränsad till enbart skådespeleri.

Nyligen har kameralinser filmat honom under en promenad i Londons norra distrikt, där hans märkbart åldrade utseende blev föremål för diskussioner. Bilderna resulterade också i blandade reaktioner bland nätanvändarna.

För vissa var han fortfarande samma hjärtekrossare som kunde vinna alla kvinnors hjärtan, medan andra menade att tiden inte alls hade skonat honom och att han hade blivit både snyggare och mer attraktiv. Tusentals människor skyndade sig att dela med sig av sina intryck.

Han kanske inte verkar vara samma hjärtekrossare, men att säga att han har behållit sin karisma är ingenting att säga.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet