”Ingen var redo för det här!”: Så här ser den ikoniska artisten Adele ut utan filter

Kameralinser fångade Adeles ansikte i närbild och nu är alla mållösa! 😲🤐 Hur hennes ansikte egentligen ser ut blev föremål för diskussioner! 🤯🧐

Även om den här legendariska artisten sällan visas offentligt, när hon gör det, dras allas speciella uppmärksamhet till henne. Det är ingen hemlighet för någon att Adele har tappat cirka 40 kilo och har förändrats till oigenkännlighet.

Den smärtsamma skilsmässan har tagit hårt på henne och hon har fortfarande inte återhämtat sig helt. Ännu idag kan hon inte prata om sin exmake utan att gråta. Detta har blivit en av anledningarna till att hon bestämde sig för att förändra sitt liv till rötterna.

Det bör nämnas att även om hon har blivit smalare och mycket mer attraktiv, så har nya djupa rynkor och andra åldersrelaterade förändringar dykt upp. Om vi tar de här närbilderna kan man säga att hon till och med ser oigenkännlig ut.

« Vilken stackars kvinna! Folk hittar alltid en anledning att kritisera henne! », ’Lägg dig inte i!’, ’Det här hade jag verkligen inte väntat mig!’, ’Vad har hänt med den ikoniska artisten?’.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet