”Med flottigt hår, svullet ansikte och i en gammaldags outfit!”: Shakiras senaste look lämnade fansen mållösa

Så här har den skandalösa skilsmässan förändrat vackra Shakira! 😟😥 Fansen blev besvikna över att se sångerskan på de nya paparazzibilderna! 😲🫣

På senare tid har paparazzi haft turen att fånga allas favorit Shakira i Miami. Den ikoniska sångerskan var inte redo att träffa fotografer och såg inte bäst ut. Hennes gammaldags outfit och smutsiga hår gjorde några av hennes fans besvikna.

Hennes kläder matchade inte alls och hon såg på något sätt förvirrad och utmattad ut. Hennes svullna ansikte och oljiga hår orsakade snabbt blandade reaktioner på nätverket. Vissa ansåg att skilsmässan förändrade henne mycket och inte till det bättre.

Det är onödigt att säga att hon upplever en tuff period på grund av sin skandalösa skilsmässa från sin man och fadern till hennes barn. Huvudorsaken till deras skandalösa uppbrott var hans otrohet och svek.

Många anser att hon har släppt sig själv helt och hållet och slutat ta tillräckligt med tid för sitt utseende. Håller du med om det?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet