”Åderbråck och hängig hud!” Joan Collins demonstrerade förlust av elasticitet i riskfyllda poser på yachten

Var beredd på att bli förskräckt över att se 90-åriga Collins i bikini! 😱😬 Utan att skämmas och skämmas delade den äldre skådespelerskan kryddiga ögonblicksbilder av henne i en bikini som du kan se i den här artikeln! 👇👇👇

Det var 1933 som skådespelerskan Joan Collins kom till den här världen. Tro det eller ej, men hon har redan fyllt 90 år. Utan att överväga sin äldre ålder och förlust av elasticitet lämnade hon alla netizens mållösa med sina ganska riskabla poser i en bikini.

Hon njuter fortfarande av att ofta gå på restaurang och umgås med sina käraste människor. Collins leder aktivt sina sidor på sociala medier och delar regelbundet sitt liv med sina följare. Den här gången gjorde hennes provokativa bilder stor succé.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Joan Collins (@joancollinsdbe)

”Jag kan knappt tro att den här kvinnan är 90 år!”, ”Hon har stannat tiden och får fortfarande mäns hjärtan att slå snabbare”, ”Hur är det ens möjligt att vara så energisk och aktiv vid 90 års ålder?”, ”Nu avundas alla mormödrar henne!”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Joan Collins (@joancollinsdbe)


Dela gärna med dig av dina ärliga tankar till oss!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet