”Något som fansen inte visste” Så här ser Chers son, som föddes som flicka, ut och lever idag

Visste du att Chers 50-åriga son föddes som en flicka? 😲😦 När folk tittar på Chaz arkivfoton är det svårt att tro att han en gång var en söt tjej! 🙄🤫 Se hans gamla foton i den här artikeln! 👇👇👇

Det är förmodligen inte längre en hemlighet för någon att den världsberömda och framgångsrika sångerskan Chers dotter har blivit en man. Negativiteten och kritiken från det internationella samfundet hindrade henne inte från att få den kropp hon ville ha.

Chasity föddes 1969 och många kallade henne redan i tidig barndom för en framtida stjärna. Redan vid 12 års ålder fick hon dock en känsla av att hon inte var som de andra flickorna. När hon fyllde 18 år fattade hon beslutet att ändra sin läggning.

Efter ett antal ingrepp blev Chasity en man och nu började folk tro att Cher hade fått en son. Överraskande nog vägde han 120 kg vid den tidpunkten och hans nästa mål blev att gå ner i vikt. Han gick ner 40 kg vilket är ganska berömvärt.

För närvarande är Chaz 50 och ingen kan ens tro att han tidigare var Chasity. Det finns ingen anledning att säga att det var supersvårt för honom att fatta det slutliga beslutet, men han hade en stark känsla av att han var avsedd att vara en man, inte en kvinna.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet