”Vi var inte redo för det här!” Cameron Diaz gjorde fansen besvikna med sitt ovårdade utseende

”Tvättar ansiktet en eller två gånger i månaden!” 😬 Efter att ha lämnat skådespeleriet förvandlades Cameron till en ovårdad hemmafru, som fansen inte alls gillade 💔🙄 Se bilderna i artikeln och gör dig redo att bli överraskad ⬇️⬇️⬇️

För flera år sedan var hon en mycket eftertraktad skådespelerska, och många regissörer ville arbeta med henne. Men 2015 bestämde hon sig för att sluta sitt jobb och bilda familj med sin man Benji Madden. Naturligtvis påverkade detta i hög grad kändisens dagliga aktiviteter.

I det senaste avsnittet avslöjade hon hur mycket hennes syn på sig själv har förändrats sedan dess. Jag köpte allt det här på en gång. Det är svårt att inte jämföra sig med kvinnor som är skönhetsideal när man tittar sig i spegeln.

Så här sa hon: ”Jag har slutat med det de senaste åtta åren”․ Hon fortsatte med att säga att hon började försumma sin skönhetsrutin ännu mer. Hon gillar det verkligen också. Jag bryr mig inte. Ärligt talat tänker jag inte så mycket på hur jag ser ut. Skådespelerskan erkände: ”Eller så är det inte intressant för mig nu”․

Hon gjorde det klart att hon inte hade gjort något för att göra sig vackrare. ”Jag älskar att jag bara slutade tvätta ansiktet”, svarade hon. Den kända personligheten hävdar att hon nu koncentrerar sig på helt nya ämnen.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet