”Vem stal senior Al Pacinos hjärta?” Den ikoniska skådespelaren visade sin flickvän och resulterade i blandade reaktioner

Kamerorna fångade något vi inte skulle se! 😱🫢 Al Pacino sågs med sin unga flickvän under en romantisk dejtkväll! 💘😮 Se de uppriktiga bilderna i den här artikeln! 👇👇👇

Den här artikeln handlar om skådespelaren som nyligen har gjort rubriker som meddelar ankomsten av sin son. Dessutom såg paparazzi biografgiganten tillsammans med sin unga flickvän när de njöt av en dejtkväll.

Kameralinser fångade det icke-standardiserade paret efter att de redan hade ätit middag och utan någon aning om att de filmades. Nätanvändarna märkte tydligt hur deras favoritstjärna försökte se yngre ut bredvid sin flickvän som han vill imponera på.

”Hon skulle passa honom som barnbarn!”, ”Vad hittade hon hos den här farfar undrar jag?”, ”Är du säker på att hon inte är med honom för pengar?”.

”Du måste skämta! Har en sådan senior skådespelare en flickvän? », ”Drömmer jag? Så skamligt det är! », ’Jag har aldrig förstått varför människor med en så stor åldersskillnad börjar dejta’.

”Du kommer inte att få se något värre än det här idag!”, ”Hur kan vi glömma det här?”.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet