”För moderna människor är det här något konstigt!” Vi är säkra på att ingen av er kommer att gissa vad det egentligen är

”Bra gjort, om du gissade vad det är!”🧐 Så om du inte bodde på 30-talet, kommer du troligen inte att veta eller ens gissa vad det egentligen är 😲👍 Kontrollera dig själv, om du gissade rätt, i artikeln👇👇👇

Det är ingen hemlighet att tiderna går och allt förändras, men människor kan naturligtvis inte stoppa det. Allt förändras runt omkring oss: människor, teknik och situationer. Låt oss till exempel ta den här saken som många människor inte ens känner till och inte förstår varför den behövs. Om du inte är från 30-talet kommer du inte att veta exakt vad det är.

Vi gissar att du verkligen vill veta vad den här roliga saken är. Det visar sig att det är en dammsugare från 1930-talet som kallas Hercules och den skiljer sig mycket från moderna dammsugare. Hercules-dammsugaren var en mycket elegant och sofistikerad maskin. Dammsugaren var täckt av krokodilskinn och var ett dyrt köp. Även om du förstår vad det här föremålet är, kommer dina barn definitivt inte att veta det.

Har du ens tänkt på vem som gjorde revolutionen inom dammsugare? James Murray Spangler, 60, bodde i Canton, Ohio, och arbetade för att göra sin design perfekt. Han hade den bästa maskinen eftersom den var bärbar. Maskinen fungerade bra och Spangler tog patent på den 1907 och sa upp sig från sitt jobb. Han öppnade ett företag som tillverkade dammsugare.
För att göra detta behövde han en fläktmotor och blad för att skapa luftflöde … Han fäste ett läderbälte på en roterande mattborste. Så ingen hade en matta som var lika ren som hans. Sedan fick han problem och sålde sitt företag till sin kusin Susan Hoover och det var så Hoover-företaget uppstod.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet