”Vad såg hon i den här farfar?”: fans är besvikna över att se den unga fru till 83-åriga Al Pacino

Han är 83 och hon är 29, kan du föreställa dig det? 🫢😱 Al Pacino gick knappt med sin unga dam 😳 ”Har flickan någon form av abnormitet?”, fansen är förbryllade 😬

Det är lite otroligt att Noor Alfallah, en 29-årig filmproducent, har bestämt sig för att gifta sig med Al Pacino, en 83-årig skådespelare, och till och med väntar barn med Oscar-vinnaren. Det här unika paret är mycket glada över att de ska få barn.

Det finns en stor åldersskillnad mellan dem․ De har dejtat sedan april 2022 och sågs nyligen av paparazzi tillsammans i Los Angeles. Men tydligen är denna skillnad inte ett stort problem för dem. De är lyckliga tillsammans och upprätthåller sitt förhållande․.

Noor Alfallah kommer från en rik familj. Hon har alltid umgåtts med äldre män. Hon var till och med ihop med Mick Jagger․ Vid den tiden var hon 22 och mannen 74, och var också vän med Clint Eastwood 2019.

Noor har högt uppsatta vänner och positionen som Vice President för Lynda Obst Productions på Sony, varför hon har bevisat sig även i filmbranschen.

Al Pacinos nära vänner är också mycket glada över att han väntar barn, eftersom Robert De Niro, liksom han, blev far för sjunde gången.
Vad tycker du om detta?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet