”Noll storlek och som ett skelett!”: De skandalösa bilderna av Bella Hadid låter ingen förbli likgiltig

Fansen var inte redo att se Bella Hadid i en liten bikini! 😧🫣 Folk började ifrågasätta supermodellens skönhet efter dessa bilder! 😬🤐

Ett antal människor anser att den här modellen har alla parametrar som behövs för titeln ”världens vackraste tjej”. Trots sin relativt unga ålder är Bella Hadid redan en efterfrågad, önskvärd och enormt framgångsrik modell.

Fotografer har nyligen fångat kändisen i en liten bikini. De skandalösa bilderna blev omedelbart virala och lät varken fans eller hatare förbli likgiltiga. Många började ifrågasätta hennes skönhet och var snabba med att lämna negativa kommentarer.

Hennes lojala fans och supportrar missade inte chansen att överösa sin favoritstjärna med massor av komplimanger. För dem såg hon fantastisk ut.

”Hur är det ens möjligt att se så het ut?”, ”Naturen skapade ett mästerverk”, ”Jag har inga ord för att uttrycka min glädje och beundran”, ”Varför tycker folk att hon är vacker och attraktiv?”, ”Ledsen men hon ser ut som ett skelett”.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet