”Vad finns på insidan av den rikaste mannens hus?”: Indiens mest välbärgade man visade under vilka förhållanden han lever

Indiens rikaste man visade upp sitt lyxiga hus och lämnade alla mållösa! 🤐😱 Så här ser det ut på insidan! 🫣🤯

Du har förmodligen hört talas om Mukesh Ambani som tros vara en av de rikaste och mest välmående människorna på planeten. Han intog förstaplatsen bland de rikaste männen i Indien med en förmögenhet på cirka 79,2 miljoner dollar.

En av huvudinkomsterna är företaget Reliance Industries som regelbundet ger honom en stor summa pengar. För närvarande bor mannen i Storbritannien. Hans personliga hus har 27 våningar, byggdes 2010 och ligger nu i Indien.

Han är lyckligt gift och har tre barn. Där bor omkring 600 personer som ger dem ett bekvämt liv. Det lyxiga huset bestod av en park med 3 våningar, en parkeringsplats samt en swimmingpool, en enorm hiss och till och med en biografzon.

Det viktigaste unika med inredningen är att allt skapades i en enda kopia. Ingen kan förbli likgiltig mot dess lyxighet och modernistiska design.

Vissa människor nämnde ironiskt det faktum att precis framför hans lyxiga hus finns det människor som lider av hunger och fattigdom. Tro det eller ej, men Beyonce uppträdde som sångerska på hans arvtagerskas bröllop.

Vad tycker du om det?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet