« En dotters kärlek » Kate Hudsons hjärtevärmande gratulationer till sin mamma

✨🎉 Gratulera Kate Hudson till sin mammas speciella dag med hjärtvärmande födelsedagsönskningar! 🥳😍 Upptäck det starka bandet mellan mor och dotter när Kate delar söta minnen och får varma önskningar från kända vänner 🥰 Kolla artikeln för att dela glädjen över detta rörande familjemoment! 👇

44-åriga Kate Hudson älskar verkligen sin mamma, Goldie Hawn! Nyligen delade hon något speciellt om sin mamma på internet. Goldie hade sin 78-årsdag och Kate ville göra det superkul.

Kate gjorde en cool video av Goldie på hennes födelsedag. Den visade roliga och söta ögonblick av dem tillsammans. I sitt meddelande sa Kate att hennes mamma är fantastisk och rolig att vara med. Videon började med att Goldie höll i ett färgglatt paraply och innehöll även bilder på dem tillsammans.

En del av videon visade hur Goldie dansade och Kate hejade på henne från bryggan. Det var jätteroligt och gulligt!

Kate bad alla att delta genom att säga ett ord om Goldie. Hon kallade också sin mamma magnifik eftersom hon verkligen tycker att hennes mamma är den bästa.


Det är uppenbart att Kate Hudson verkligen, verkligen älskar sin mamma, Goldie Hawn. Deras unika koppling som mor och dotter är superhjärtvärmande. Dessutom älskar Kates barn också sin mormor och kallar henne Gogo.

Dessutom, under videon, lämnade många av Kates välkända vänner sina födelsedagsmeddelanden till Goldie. Leslie Mann önskade henne en grattis på födelsedagen, medan Rachel Zoe sa att hon är drottningen av glädje och lycka. Octavia Spencer skickade också sina födelsedagsönskningar.


Kate är Goldies andra barn med sin ex-man. De har också en son som heter Oliver Hudson. Efter att Goldie och Bill Hudson separerade 1982 började Goldie träffa skådespelaren Kurt Russell. De har varit i ett förhållande sedan dess och har en son som heter Wyatt Russell.

Kates födelsedagsmeddelande till sin mamma är så gulligt.

Vad tycker du om den fina lappen hon skrev? Dela med dig av dina tankar i kommentarerna. Dela gärna detta med andra som älskar dessa två fantastiska damer!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet