« Mammas gener gjorde sitt jobb! »: Så här ser föräldrarna till den ikoniska sångerskan Shakira ut

Har du någonsin sett Shakiras föräldrar? 🤔🧐 Sångerskan visade sin charmiga mamma och nu är alla kära i henne! 😍💘

Här är sällsynta bilder av Shakiras föräldrar. Efter dessa bilder såg fansen till att hon har tagit de bästa egenskaperna från dem båda och ser otroligt ut som sin mamma. Försök att inte bli kär i denna tidlösa skönhet efter dessa bilder!

Hon lutade sig försiktigt mot sin mamma medan hon satt på sina knän. Den ikoniska artisten berättar att när hon är tillsammans med sin mamma känner hon sig fortfarande som ett barn och verkar vara på den säkraste platsen i hela världen.

Tusentals människor var snabba med att lämna positiva kommentarer och överösa henne med massor av fina komplimanger. Har du redan sett hennes föräldrar? Här är de! Det stod nu klart från vem hon ärvt sin överjordiska skönhet och femininitet.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet