« Så lik sin mamma! ». Jennifer Lopez publicerade ett foto med sin mamma och visade hur lika de är

Det är tydligt var hennes skönhet kommer ifrån 🤗😍

Jennifer Lopez är en fantastisk stjärna som lockar alla runt med sin skönhet och karisma. Hon hävdar att hon ärvt alla dessa goda egenskaper från sin mamma och även vid 52 års ålder får hon fortfarande uppmärksamhet med sitt utseende.

76-åriga Guadalupe ser yngre ut än sin faktiska ålder. Hon är så attraktiv, intelligent och elegant, så ingen kan ge henne mer än 50. Jennifer har talat om sin mamma många gånger och uttryckt sin tacksamhet till henne för vad hon har nu.

Den vackra kvinnan deltar aktivt i att dansa med sin dotter, går regelbundet till gymmet, håller en strikt diet, äter bara hälsosam mat och tar samtidigt hand om sina barnbarn.

Även om många kritiker hävdar att Jennifer ser yngre ut på grund av många plastikkirurgier, förnekar stjärnan själv sådana rykten och säger att allt på hennes utseende är naturligt. Även hon delar dagliga bilder utan smink för att bevisa att hennes skönhet är naturlig.

Men i själva verket har de en stark likhet.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet