Tog « ett språng i tron » och gifte sig med en miljardär! Så här ser Swayzes änka ut och lever idag

Det var 2009 som Patrick Swayze gick bort i cancer och lämnade sin vackra fru ensam! 😢💔14 år har redan gått och hans änka är lyckligt gift med en miljardär! 😮🤫 Se 57-åriga Lisa Niemi och hennes nya partner i den här artikeln! 👇👇👇

Under hela sitt liv förblev den store amerikanske skådespelaren trogen sin enda hustru ända in i det sista. P. Swayze gick bort vid 58 års ålder. Det har redan gått 14 år sedan den legendariska filmstjärnan inte längre fanns bland oss.

De blivande makarna medverkade i filmen « Ghost » som kan ses som startskottet för deras kärlek som varade livet ut. Även efter 34 års äktenskap såg de på varandra med ögon fulla av kärlek och hängivenhet.

Lisa började på balettskola vid 15 års ålder och det var hennes ovanliga beteende och kyla som fångade den blivande filmstjärnans uppmärksamhet. Snart började deras känslor för varandra att växa. Men deras förhållande hade både upp- och nedgångar.

De delade sorgen över att ha förlorat ett barn och hade kämpat med att skaffa barn. Allt detta rätade ut deras relation och de blev helt oskiljaktiga. De var bästa vänner och var också varandras största stöd.

Det var 2008 som den fruktansvärda nyheten om att den framstående skådespelaren hade allvarliga hälsoproblem nådde media. Han levde i ett och ett halvt år och var sedan tvungen att lämna sin fru ensam. Patrick ville alltid att hon skulle leva fullt ut.

Efter makens bortgång började änkan fundera på om hon kunde älska igen eller inte. År 2012 inledde hon en romans med miljardären Albert DePrisco. Man kan säga att Lisas tidlösa skönhet har förblivit densamma.

Trots att hon är gift vårdar hon fortfarande sin mans minne och delar regelbundet exklusiva och innerliga foton av den avlidne skådespelaren.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet