« Avslöjade efterlängtad bebis » Paris Hilton visade sitt barns första foto och blev en orsak till diskussioner

« Det är osannolikt att hon kommer att bli en bra mamma! »🙄😳Hilton delade ett foto av barnet, och trots hennes förväntningar fick ett obehagligt svar🙁 Och fotot hon delade, se i artikeln👇👇👇

Äntligen är barnet fött! När Paris Hilton blev mamma var alla hennes fans glada att få veta om det. En vacker skådespelerska som gifte sig med sin älskare och när barnet redan var fött bestämde sig Hilton för att dela denna fantastiska nyhet med sina fans. Hon delade ett rörande foto av en babys hand som klämde på hennes finger.

Alla hennes lojala fans och vänner gratulerade Paris och önskade dem hälsa med barnet. Men det fanns människor som kritiserade fotot av stjärnan med sin son. « All uppmärksamhet är på manikyren, inte på barnet », « Hon photoshoppade till och med det här fotot », « Det verkar för mig att hon inte kommer att bli en bra mamma », skrev de. Paris uppmärksammade inte alla dessa negativa kommentarer.

Låt oss påminna er om att förlovningen ägde rum i februari 2021 och att de började träffas i slutet av 2020. Alla var glada för dem och önskade dem lycka och lycka till. Men det är ingen hemlighet att Paris bröt sin förlovning med två andra män.

Enligt henne hittade hon äntligen sin eviga kärlek och känner sig nu lycklig med honom och med sin bebis. Hon är säker på att hon kommer att vara lycklig över att få tillbringa resten av sitt liv med sin älskade make.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet