« Var beredd på att bli överraskad! » Så här ser den legendariske Jackie Chans partner ut

Visste du att Chan var otrogen mot sin fru under 40 år? 😱💔 Filmstjärnan och kampsportaren visade kvinnan som fick stå ut med hans otrohet! 😦😬 Se hennes bilder i den här artikeln! 👇

Det finns förmodligen ingen som inte känner till denna ikoniska skådespelare, filmskapare och kampsportare vars betydande bidrag till branschen knappast kan överskattas. Han var dock känd för sin otrohet som ung man.

En dag erkände en av hans vänner att hon blivit gravid under deras korta möte. Chan skyndade sig att skicka henne till USA och besökte henne sällan. Det var strax innan deras son föddes som mannen gick till henne.

För det mesta var det Jackie Chans familj som inte ville att han skulle skapa en familj som anklagade denna kvinna för att ha fördelar från honom som i sin tur vägrade att offentliggöra denna fråga.

När han så småningom accepterade sina tidigare misstag började han prioritera sitt familjeliv, tillbringa mer tid med dem och stärka sin relation med Lin. Deras arvinge Jaycee strävar efter att nå framgång helt på egen hand.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet