« Hur kan vi inte se det här? » 77-åriga Hawn skrämde alla med sin märkbart åldrade look

Fansen rådde Goldie Hawn att kasta bort alla sina shorts efter dessa bilder! 😲😬Paparazzi smygfilmade den äldre skådespelerskan och lämnade netizens mållösa! 😱🤐 Se de skandalösa bilderna i den här artikeln! 👇

Det var tillbaka 1966 som G. Hawn och K. Russell först korsade vägar på uppsättningen. Den ikoniska filmstjärnan har åldrats mycket och hur hon ser ut nu, vid 77 års ålder, kom som en stor överraskning för alla.

Efter deras första möte gifte sig Hawn med någon annan och det var hennes andra möte med Russell som förändrade allt till rötterna. Tro det eller ej, men de har redan varit tillsammans i 40 år hittills och har inga andra planer.

« Ett av de starkaste och mest exemplariska paren », « Åldern hindrar dem inte från att komplettera varandra! », « Viktigast av allt är att de har funnit sin största lycka! ».

« Det är redan oacceptabelt för henne att bära sådana kläder! », « 77 år och i minishorts? Vilken skam! », « Det är dags att bli av med sådana vågade kläder! ».

« Kärleken som varade! », « Avund tyst! De överträffade alla med sitt långvariga och harmoniska förhållande ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet