« En morfar med hängande hud och grått hår » Skådespelaren Richard Geres märkbart åldrade utseende väckte stor uppståndelse

Kommer du ihåg den stiliga skådespelaren från « Hachi: A Dog’s Tale »? 🧐🤔 Det här är vad ålder och år har gjort med Gere vars nya bilder med sin fru du kan se i den här artikeln! 👇👇👇

Det är värt att nämna att denna framstående och framgångsrika skådespelare har varit gift tre gånger. Hans tredje och nuvarande fru blev A. Silva, arvtagare till den tidigare vice presidenten i Real Madrid.

Den charmiga kvinnan får fortfarande underhåll från sin ex-man, en miljardär. Gere missar aldrig en enda chans att uttrycka sin oändliga kärlek till Alejandra. Den äldre skådespelaren är som en tonåring som blev vansinnigt förälskad för första gången.

Silva i sin tur uttrycker ärligt sin uppriktiga kärlek och hängivenhet till skådespelaren. Man kan säga att de är bland de mest harmoniska och exemplariska paren i Hollywood.

Den 72-årige skådespelarens märkbart åldrade utseende lämnar alla mållösa, särskilt de som fortfarande minns honom som en ung hjärtekrossare med ett charmigt leende och karisma.

Hans hår har blivit helt grått och otaliga rynkor syns i hans hängiga ansikte. Vissa rådde till och med Silva att hitta någon ny och lämna pensionären.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet