« Ser ut som en riktig hemlös » bilder av Vanessa Paradis på semester med sin son orsakade olyckliga reaktioner

Vanessa borde definitivt inte ha visat sig offentligt på det sättet! 😬🫣 « Vilken stjärnbild är det här? Tydligen tog hennes pengar slut för kläder », fans besvikna 😖🙄

Johnny Depps tidigare partner Vanessa Paradis bestämde sig för att åka på semester till Frankrike med sin 18-åriga son Jack.

Paparazzi såg 47-åriga Vanessa när hon gick ut för att köpa baguetter till frukost. Det är uppenbart att hon slappnar av tillsammans med sin son och hans flickvän, modellen Camille Jansen. Det blir tydligt att de bjöd in henne att göra dem sällskap.

Jack och Camille har byggt upp ett kärleksfullt förhållande och visar öppet sin tillgivenhet för varandra på sociala medier.

Efter dessa bilder uttryckte fans sitt missnöje med Vanessas utseende․ Enligt fans ser hon ut som en hemlös person på grund av sin outfit, vilket orsakade kritik. Efter ett sådant offentligt framträdande är det tydligt att Vanessa inte är intresserad av yttre skönhet. Hon njuter helt enkelt av sin semester och väljer bekväma kläder för sig själv.

Naturligtvis är det överraskande att se henne så här, men i slutändan borde Vanessa slappna av och njuta av sinnesfriden efter många juridiska frågor. Hon har tagit på sig ansvaret att vara en hängiven mamma och en begåvad konstnär, vilket hennes lojala fans berömmer henne för.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet