En 18-årig pojke köpte en gammal pråm och byggde om den till en bekväm husbåt med sina egna händer

Alla skrattade åt honom, men när de sedan såg resultatet blev de mållösa! 😮🤐 Med bara sina egna händer förvandlade en ung pojke en pråm till en husbåt! 😍👏

Att ha husbåtar har snabbt blivit populärt i Great Brian. På fritiden föredrar folk att inte åka på resor, utan på flodkryssningar som också kan pågå i flera veckor.

Dagens kille hade länge drömt om att ha en, men han hade inga pengar till det. Så han bestämde sig för att göra det helt på egen hand. Till en början var det långt ifrån alla som trodde på honom och de skrattade till och med när de fick höra om hans orealistiska planer.

Han kunde köpa en gammal pråm för småpengar som blev den framtida husbåten. Han började planera hur han skulle skapa alla de rum och faciliteter som behövdes för livet. Och till sist började han arbeta!

Nu fanns det två små rum för hans mor och syster. Han gjorde även plats för ett kök och ett badrum. Möblerna tillverkade han helt på egen hand, vilket är berömvärt och förtjänar vår särskilda uppmärksamhet.

På den andra « våningen » fanns ett litet men bekvämt vardagsrum. Husbåten såg helt ny ut och blev inget annat än en omhuldad dröm för alla som såg den.

Många föreslog att pojken skulle sälja den och tjäna en stor summa pengar. Men det vägrade han blankt och tillbringar nu sin tid där med sin familj.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet