« Framträdande näsa och dubbelhaka »: foto av unga Sophia Loren orsakade blandade reaktioner bland hennes fans

Det visar sig att idéerna om hennes oklanderliga skönhet var fel! 😱🫢 Trots att Sophia Loren är accepterad som en skönhetsikon har hennes gamla foton väckt kontrovers🧐🙄

Sophia Loren är en av de stjärnor som erövrade hela världen med sitt utseende․ Även vid 88 års ålder är hon en ikon för femininitet, skönhet och elegans․ Loren döljer inte sina plastikoperationer; hon talade också om sitt senaste ansiktslyft.

Även om hon inte lever upp till skönhetsidealen har hon alltid fått beröm för sina unika drag, till och med för sin framträdande näsa och dubbelhaka.

Sophia Loren ändrade inte sin näsa med plastikkirurgi, hon förbättrade bara sina ögon, och som ett resultat fick hon ett uttalat utseende․ Dessutom minskade hon överflödigt fett på hakan․

Efter sådana förbättringar förändrades hennes utseende lite, vilket gav henne en fängslande charm. Vi skulle vilja notera att hennes naturliga näsa ger henne unikhet och speciell attraktivitet.

Förutom sina yttre egenskaper lockar hon alla med sin ljusa energi och sitt graciösa beteende. Vad tycker du om utseendet på Sophia Loren?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet