« Tänk om Jack såg henne så här? »: Så här ser 47-åriga Kate Winslet ut i bikini

Fansen var inte redo att se Rose från « Titanic » i en bikini! 😱😧 Kate Winslet förbjöd paparazzi att retuschera sina foton och dölja sina brister! 🤭🫣

Hur otroligt det än kan tyckas är Kate Winslet redan 47. Allas favorit Rose från « Titanic » ser inte alls ut som sin ålder och, till allas stora förvåning, tillåter inte fotografer att retuschera sina bilder innan de delar dem.

Den enastående skådespelerskan döljer inte det faktum att hon har några brister, brister och åldersrelaterade förändringar.

« Ge mig tillbaka mina veck och rynkor ».

Hon bryter mot alla skönhetsideal och vägrar bestämt att visa upp en idealbild medan andra är i en desperat jakt på evig ungdom och skönhet. Hon är tacksam mot alla sina följare för att de accepterar henne precis som hon är.

« Vi uppskattar din ärlighet! », « Tack så mycket för att du är så öppen och ärlig! », « Du har rätt. Du behöver ingen Photoshop och inga filter! ». « Det är långt ifrån alla som kan uppbringa så mycket mod och tapperhet för att göra det! ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet