”Som ett skelett – bara hud och ben!”: Dions senaste vågade look var en överraskning även för fansen

Celine Dion glömde bort blygsamhet och dök upp i en bodysuit och utan byxor! 😲🥴 De nya skandalösa bilderna av sångerskan dyker upp i nätverket! 🧐🫣

Celine Dion valde en så vågad och upprörande outfit som kritiserades även av hennes lojala fans. Sångerskan gjorde några av dem besvikna eftersom ingen var redo att se hennes bara ben och lösa hud. Vissa kommenterade hennes utseende och kallade henne ett skelett.

Tro det eller ej, hon gick ut i inget annat än en body. Hon hade inga byxor eller kjol. De flesta av nätverksanvändarna kunde inte acceptera artistens val och kallade det olämpligt och till och med oacceptabelt för hennes ålder och en sådan kroppstyp.

Hennes hängande hud och celluliter kom som en överraskning som omedelbart gjorde ett stänk på nätverket. Vissa började dock oroa sig för hennes hälsa och välbefinnande.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet