Inte samma sak: foto av Jennifer Lopez med celluliter på benen besviken på nätverket

Den bästa åsikten krossades dock efter ett nytt foto av stjärnan.

50-åriga Jennifer Lopez har alltid varit känd för sina vackra former, underbara figur och fräscha ansikte. Alla runt var förvånade över hur en kvinna lyckas se så imponerande ut i sin ålder? Många var benägna att tro att hon hade latinamerikanska rötter, och där håller kvinnor sig alltid i god form.

Den bästa åsikten krossades dock efter ett nytt foto av stjärnan. Lopez reste till Hamptons för att fira självständighetsdagen. Kändisen bestämde sig för att bära en kostym från Chanel, en minikjol och sommarstövlar. Rocken visade benen, som inte kom ut i bästa ljus.

Celluliter var synliga på Jennifers höfter, som inte prydde kvinnan alls. Vi är dock benägna att tro att sångaren, som vi alla, inte kunde hålla sig själv under självisolering och åt mycket skräpmat, så detta påverkade snart kvinnans figur.

Men vi är säkra på att Jennifer inte kommer att lämna det precis så och definitivt kommer att dra sig samman och återgå till sin tidigare form.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet