”Det är dags att träffa en psykiatriker!”: Den provocerande fotograferingen av drottningen av pop lämnade alla mållösa

Barn bort från skärmen, Madonna är här! 🥵😱 Sångerskan drev alla män till vansinne i en tajt korsett som knappt täckte hennes bröst! 🤯😬

Som 64-årig kvinna kan man säga att Madonna ser bättre underhållen ut än många av sina medspelare och kollegor. Hon glömmer ofta hur gammal hon är och uppträder i vågade och ibland skandalösa outfits som gör folk mållösa.

En av hennes senaste looks var i en tajt korsett som knappt täckte brösten. De pikanta poserna och hennes djärva look lämnade alla mållösa. Antalet personer som hatar henne har ökat dramatiskt och folk har börjat råda henne att uppsöka läkare.

”Hon gör mig obekväm!”, ”Kommer hon inte ihåg hur gammal hon är? Det är löjligt! », ”Avundas tyst! Hon är tidernas ikon! », ’Det är dags att sluta, Madonna!’, ’Jag antar att du behöver lite hjälp!’, ’Hon är fortfarande trogen sin stil!’.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet